May 3, 2012

Time Tunnel Cameron Highland Mengimbau Cerita Lama...

Di Cameron Highlands ade satu tempat dipanggil "Time Tunnel"... Bagi sape yang suke dengan koleksi barang-barang lame, haaaa memang sesuailah korang singgah sini... Lokasi die menghala ke Tanah Rata... RM5 akan dikenakan untuk masuk kedalam ni... Aku tak tau nak kabarkan betapa bestnyer masuk dalam ni... Yang best tu sebab dapat bergambar dekat dalam ni, tapi harus diingat nak bergambar, gambar jugak... Tapi kenelah berhati-hati takut pecah kaca pecah gelas, sudah pecah jangan ingat boleh lepas... Huhuhu... Barang antik tu, surelah mahal kalau rosak... Nak tau best ke tak, moh tengok aksi aku same memeber bile bergambar... 


















1 comment:

  1. wow..tak tau plak ada tempat se cool mcmni kat cameron! boleh beli tak brg2 dlm ni?haha

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis