May 23, 2012

Viking Cave Air Lautan Mula Membiru...

Selepas kite orang dok lepak-lepak dekat area "Bambo Island", kite orang dibawa ke "Viking Cave". Viking cave ni korang tak boleh turun pun, hanya boleh melihat dari jarak jauh. Sebab kawasan die adalah terhad... Dekat situ dorang dok mengusahakan mengambil sarang burung untuk dijual... Memang mahal harganya kalau dijual bak kate pemandu pelancong kite orang... Bila sampai dekat area  Viking cave ni orang semua dalam boat ni dah ternganga-nganga termasuklah aku huhuhuhu... Sebab keindahan laut yang membiru & jernih dah mula kelihatan... Aku tak dapat nak gambarkan betapa indahnya  hasil ciptaan Allah S.W.T. Memang sangat-sangat aku kagum, sempat gak dorang benti aku ambik gambar... Di kawansan sini dorang tak galangkan mandi sebab banyak batu karang yang susah untuk boat berhenti... So kite orang hanya dapat cuci mate pun dah cukup-cukup puas ati...










4 comments:

  1. Subhanallah..it really was...sgt cntik ok...amaigad2...u making me xcited too...cont' reading...

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis