Jun 28, 2012

All-U-Can Eat @ Seoul Garden...

Lame aku menyepi tak update blog disebabkan kurang sehat... Tapi sekarang Alhamdulillah dah kembali okey... Entry kali ni aku nak kongsi cerita bagi yang belom penah try makan di "Seoul Garden"... Sebelom ni aku hanya dengar dari mulut-mulut orang khabarnya "Steamboat + Grill" kat sini pemes... Tanpa sesegan silu tersipu malu, aku sesame Kak Intan terjah makan sini, KL Festival... Memang seyes sangat banyak makanan yang ade, kalau nak datang kesini make sure perut korang kene kosong... So takdelah rugi bile korang makan & berbaloilah perut korang diisi dengan harga yang korang bayar... Sorang dalam RM40++... So secara jujurnya dengan pelbagai jenis steamboat & grill kat sini memang aku sangat puas ati... Korang kene try okey... Sebelom ni time bulan puase penah gak pekene steamboat di "Flaming Steamboat Buffet"... Tapi bulan puase yang bakal tiba nanti pasti aku nak ajak rakan-rakan berbuka disini, Insyaallah kalau dipanjangkan umur...















4 comments:

  1. Replies
    1. Kamal memang pecah perut sambil gelak bile makan huhuhuhu

      Delete
  2. sedapnyeeee semuaaaaa!!!!

    http://zairafadzil.blogspot.in/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaira : memang kesemuanya sedappppp huhuhuhu

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis