Jun 11, 2012

Dinner @ Shangri La Hotel Dengan Teman-Teman Opis...

Bulan lepas aku sesame teman-teman opis telah memanjangkan langkah ke "Shangri La Hotel KL" untuk sesame makan malam... Buffet dekat sini harga die dalam RM100, aku agak tak berapa pasti sebab  kami kesini dengan lenggang kangkung hanya membawa perut yang kosong untuk diisikan... Huhuhu opis yang bayarkan senarnya... Aku memang sangat-sangat teruja bile tengok makanan yang bermacam-macam pesen... Yang paling best part dessert sebab aku kan hantu kek... Memang sangat kenyang, sampai tak boleh nak merasa sume jenis makanan, tapi takpelah mane yang dapat aku makan pun dah memadai... Kalau ade kesempatan, bulan puasa pun dah nak dekat teringin gak nak berbuka di Hotel-hotel, Insyaallah... Ok geng meh layan gambar makanan...














Meh tengok ape makanan yang aku ambik...




:: Oyster ni aku dah ambik... konon nak try... tapi dah terbubuh sos yang haram untuk dimakan... terus tak jadi makan & malas nak pegi ambik yang lain ::



Bawah ni sume teman-teman opis aku yang turut serta acara "Mari Makan Bersama-sama"







5 comments:

  1. Replies
    1. Kamal : Aku yang makan pun pengsan sbb banyak ok

      Delete
  2. perghhh.. nyum3.. kek paling menggoda...
    aigooo.. esok mau p secret recipe cri kek... @_@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Effa : suke kek eh... klu gitu tunggu entry saye pkl 10 pagi ni... ade entry cara buat kek wakakaka... mayb boleh try sbb senang...

      Delete
  3. Effa : suke kek eh... klu gitu tunggu entry saye pkl 10 pagi ni... ade entry cara buat kek wakakaka... mayb boleh try sbb senang...

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis