Jun 29, 2012

Pets World Midvalley 2012...

Hari tu aku same Danial & Amirah sempat ke Pets Exhibition di Midvalley... Sekali masuk dikenakan bayaran sebanyak RM5... Memasing hati berjiwa sukakan kucing, tak melepaskan peluang untuk tengok kucing-kucing yang ade kat sana... Tapi die bukan hanya Kucing, binatang lain seperti Anjing, Burung, Hamester & macam-macam lagi... Mane yang bawak Kucing & Anjing siap ade pertandingan & pertunjukkan disediakan... Seyes sangat seronok bile tengok Kucing, bermacam-macam jenis kucing plak yang ade, yang tak pernah tengok pun ade... Pengalaman yang aku tak boleh lupe, bile terserempak dengan anjing yang jalan bersepah-sepah kat dalam ni... Seyes aku terkejut, sebab agak fobia sikit ngan anjing ni sebab dulu mase kecik penah jatuh basikal bile kene kejar ngan anjing... Huhuhuhu apepun best sangat exhibition ni, agak rugi sape yang tak datang...





:: Yang oren ni nakal... asal orang hulur tangan die gigit ::





:: 1st time tengok kucing telinga die gitu ::


:: Mase nak ambik gambar kucing ni, tuan die siap ade sebeleh... So tuan die panggil die pandang camera ::


:: kucing ni dah macam Garfield gemok die ::



:: Haaa ni macam cheetahkan... Sangat agresif tak reti duduk diam ::


:: Anjing macam serigala ni, mata die sangat daring ::


:: Old skool giler anjing ni... Cool giler ::

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis