Jun 29, 2012

Touch N Go Letak Gambar Sendiri...

Mase ke "Pets Exhibition" di Midvalley, dalam tu kite orang pusing punya pusing skali terserempak dengan bende yang sangat mengagumkan... Huhuhuhu... Touch N Go korang boleh letak gambar korang sendiri... 80 kali jugak aku pikir nak buat taknak, sebab aku dah ade TnG ni... Tapi disebabkan die unik aku buat jugak dengan hanya RM20 takade uwang didalam... So korang leh transfer gambar dengan menggunakan HP korang, secara on da spot die boleh siapkan... Senangkan...? Hebatkan...? Cantikkan...? Hurmmmm aku same Danial & Amirah buat gambar memasing, bile letak FB & bawak opis... Ramai tertanya-tanya & nak buat same... Sian plak kat dorang... Tapi jangan risau, info aku dapat dari upismate aku "Farrah" die kate korang boleh buat dekat area KL Sentral... So korang trylah tengok okey...



No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis