Jul 12, 2012

Breakfast Telur Separuh Masak...

Morning... Aku saje nak update pasal aku breakfast hari ni.... Takde yang pelik mahupun yang jelik... Cuma aku nak share perasaan aku yang dah lama x bekpes makanan ni... Hari tulah ade nampak orang makan gini, so hajat hati pagi ni nak dapatkan jugak... Alhamdulillah hajat aku tercapai jugak dapatkan "Telur Separuh Masak" same "Roti Bakar" pulak diminum ngan Teh'O (sorry Kopi pakcik tak minum)... Set ni berharga RM5.50... Sure ade yg cakap, alah buat sendiri kat rumah pun boleh... Memang boleh cuma aku BZ fullstop titik noktah tanpa koma... Ok bai...

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis