Jul 26, 2012

Renew Roadtax Guna Myeg...

Salam Ramadhan semua... Bile bulan puase ni entry kat blog aku pun puase same... Ade je citer nak dikongsikan tapi malas... Ok ok meh cerita secara lurus... Ekceli kelmarin (24/7/2012) roadtax aku matik, so dengan bangganyer aku bawak document semua dengan hajat dihati untuk renew di "Pejabat Pos"... Lom sempat pegi selamat dok sebey-sebey ngan geng-geng opis gitu gini... Skali rupenya nak renew roadtax ni kene ade "Geran Original"... Sumpah aku tak tau weh... Sebab aku ni lurus macam pembaris besi... Aduh dah lah nak expired, nak dapatkan Geran tu kene pegi bank... Memang taklah kan, dengan bulan puase pulak tu... Skali selamat bos aku bagi tau dengan "Myeg" lagi senang, buat bayaran online terus dorang akan hantar ke opis... Bile aku call dorang siap emailkan quotation, so bile kite dah bersetuju dengan harga insurans tu kite proceed lah pembayaran online & email dorang balek details yang diperlukan... Tak lame jugak esok tu terus dapat Roadtax aku yang baru, penghantaran percuma okey... Yahooooo TQ bos & Myeg... So sekarang aku boleh kembali dengan senyuman & bebelan ketika memandu huhuhu...


**Gunakanlah khidmat Myeg ni... Senang, Cepat... Tak perlu pegi mane-mane... Hanya gunakan telipon & juga internet... Dah siap terus pihak Myeg anta kat korang...


No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis