Jul 10, 2012

Selamat Pengantin Baru " Azrin & Anwar"...

Selamat Pengantin Baru aku ucapkan kat exschoolmate aku "Zam + Anwar"... Kejap je rase mase berlalu sekarang ni, dah sorang lagi membe aku dah kawin... Aku rase umur baya-baya aku sekarang ni dah memang time untuk kawin, leh dikatekan marathon kawin pun ade sebab lepas sorang-sorang... Bile tanya aku bile, haaa senang je nak kawin bile-bile pun boleh tapi duit nan ado... So sadap ko situ diam-diam... huhuhu... Majlis berlangsung di Bandar Tasik Putri, Rawang... So aku gerak kesana mengheret skali EXschoolmate aku "Yanie & Wanie"... Lama gak ah aku tak jumpe dorang ni, sampai ade yang pindah pun aku tak tau... Huhuhu alasan aku BZ... Ok Yanie & Wanie tolong trima ngan alasan aku ni... 

So aku just nak share story je kat korang, dalam perjalanan tu sempat lagi "Wanie" bukak citer mase zaman skolah... Pasal cintan cintun tu biaselahkan, tapi ni baek punya cerita pasal kasut... Wanie siap tanya "Yan ko ingat tak mase zaman skolah dulu, kite orang ade sorokkan kasut ko sebab ko tanggalkan kasut...?"... Secara jujur & iklas dihati aku ni seyes aku tak ingat, tapi matik-matik dorang kate ade... Tapi cerita die menjadi logik bile aku pikirkan balek, time sekarang pun bile sampai kat opis aku memang terus akan bukak kasut... Sebab musabab aku bukak kasut sebab aku rimas... Sebab tu bile ingat balek memang ade kot, sebab bukan skolah je kene sorok tapi kat opis pun ade... Gara-gara keje membe aku "Ezwan"... Haiii entahlah macam-macam, tapi aku pasti banyak lagi story best cuma kite orang tak sempat nak borak banyak... Harap pasni leh kite lepak yer (sambil angkat kening kiri)...

Ok berbalek pade kisah bahgia membe aku "Zam" ni, die bersama suaminya mengenakan tema "Merah & Hitam"... Serius memang ok, pulak warna kesukaan aku, memang memasing sangat padan, cantik & segak... Ape pun tahniahlah eh kat ko Zam & Husband ko, semuanya berjalan lancar... Amin... Doakan aku plak pasni ok huhuhu... Insyaallah...


:: Berseri-seri muka Pengantin ni ::



:: Teman skolah yang sempat jumpe - Yuhanis, Tinie & Syafiqah ::


:: Best siap buat untuk hashtag kat twitter #AnwarAzrinWedding ::


:: Satu muka surat aku tulis... Sorry Zam tulisan buruk sebab kelam kabut huhuhu ::


:: Yang best siap dorang sediakan alat untuk bergambar ::


:: Untunglah boleh pakai sepek ::


:: Gambar dua ni macam biase dibahan dengan ayat "EHEMMM"... Huhuhu suke sangat sakat dorang ni... Kisah lame kot...? Tol tak Yanie Huhuhuhu ::


**Zam ape pun "Selamat Pengantin Baru" aku doakan ko bahgia sampai bila-bila & dapat anak yang comel-comel okey macam aku huhuhuhu...

14 comments:

  1. Replies
    1. Kamal : Huhuhuhu Scandlelicious huhuhuhu

      Delete
  2. kekasihhhhhhhh lama yeekkk..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lubly : Huhuhuhuhu pandainya die teka huhuhuhu

      Delete
  3. EHEMMMMMM... hahahaha. kawan2 kite sume gile ngan saiko. sabar je lah...

    anda seorang yg pelupa. bnyk story anda lupa! ni bukan kategori terminum air ada semut ni. ni terminum air ada kerengga. termasuk mak pak kerengga. hahahaha. walaupun yanie duduk jaoh sikit dr korang dkt class dlu, yanie adalah saksi saat2 kasut yan dilari kedepan ok. sgt kelakar. dh r pengawas pusat sumber. nerd jerrr... hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sugarplum ni adekah ko zam? kenape private kan huhuhuhu... Huhuhu korang ingat kan? Giler ah nape aku x ingat sangat indah menggunung tu... wakakakaka... ape lagi eh? igtkan ah boleh aku update blog huhuhuhu

      Delete
  4. sugarplum is yanie lah! sentap ah cani! hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa salah sape sekarang ni udah ditukar enggak diinpom pade teman hehehehehe... Ok double sentap balek hehehehhee

      Delete
  5. yanie dh change url: yaniewashere.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ek eleh due2 bekas kekasih ni..due2 sentap plak..kawen kan kang. Hahaha.
    Dah ko kenape yan,sume bende ko lupe nih!ooo!! Kisah cintewww ngn yanie x lupe plak! Miahahahaha

    -wani-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanie : asal ko x guna name sebenar nape perlu "Anonymous" huhuhuhu... Eh jap pasal kawenkan tu bile eh hehehehe... Aku lupe tu tindakkan luar kawalan remote control huhuhu... Ok bab aku same Yanie tu ofcoz aku x lupe pya maaaa kenangan sampai mati tu huhuhuhuaaaa satement...

      Delete
  7. Replies
    1. Man : tulah pasai kawan je ni... Takpe Insyaallah same2 doakan kot pasni aku lak ke huhuhuhu

      Delete
  8. kenangan sampai mati? ouccchhhh! straight to my heart kne attack dgn statement yan. hahahahaha. wani bajet artis penuh drama. dats y dia guna anon. padahal terang lg bersuluh muka dia terpampang kt blog ni. hahahahaha.

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis