Jul 12, 2012

Seperise... Seperise... Untuk Kak Intan Same Amirah...

Hari tu punya citer punya pasal... Hari Sabtu dipagi hari pulak sesudah Subuh kite orang dah berada di "Tasik Perdana"... Ini bukan pesta berjoging secara kuak lentang mahupun terlentang... Tapi acara memnyeperise kan kawan kite orang "Kak Intan & Amirah" punya Bday... Kononnyer nak suprisekan Kak Intan tapi kite orang kejutkan skali dak Amirah... Mau nyer terpekik terlolong memasing, riuh rendah dipagi hari... Habis burung terbang lari aku nampak dari celahan pokok...!!! Baru nak dengar kicauan burung dah dengar kicauan dorang berdua ni... Hadoiiiiii... Ehh bentar-bentar lupe nak inpom sape yang join... Danial, Amin Rahman, Alip, Amin Aziz, Aizal, Rozai & Bday Gurls...

Yang best mase ni menu kesemuanya memasing bawak sendiri & ade yang buat sediri... Nak tau ape yang aku buat sendiri dengan menggunakan kemasinan peluh sendiri, haaaa tunggu aku kuatkan resepi nanti huhuhuhu... Antara menu yang ade Kek Red Velvet, Spegetti, Bihun Singapore, Ayam Goreng, Karipap, Macaron, Scones & Gula-Gula... Ape pun memang enjoy sangat buat dok celebrate Bday tapi sempat dok lepak-lepak sesambil main kat "Donkey" & "Old Maid"... Giler oldskool punya game, tapi enjoy sangat... Ape pun pade aku nak wish "Happy Belated Bday Kak Intan & Happy Bday In Advance Amirah"... Moga korang sentiasa happy, dimurahkan rezeki & panjangkan umur...







:: Yang best Bday Gurls telah di prank suruh pakai baju Pink... Kite orang sume putih huhuhu ::








No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis