Aug 22, 2012

Aidilfitri 2012 Bersama Keluarga Terchenta...

Raya di tahun 2012 kali ni agak special sikit, ade citer yang happy & ade gak citer yang sedey... Aku mulakan dengan citer yang best dulu... Tahun ini agak kelainan sikit sebab "Kakak aku sefamily" beraya di rumah kite orang... Berbanding dengan tahun lepas dorang sefamily beraya di Penang... Tak lupe jugak dengan "Makcik aku sefamily" pun beraya same dengan kite orang... So best riuh rendah sikit...

Ok cerita sedey pulak, Odang (atukku) dah sangat uzur... Die duduk dekat rumah aku & Ibu dok menjaga Odang... Sudah ketentuan Illahi di malam raya Odang dimasukkan ke "Hospital Selayang"... Odang pernah buat aperation tulang pinggul sebelom ni sebab retak akibat terjatuh... Di tempat operation  ade jangkitan kuman & perut ade ulser... Tapi 20/8/2012 odang dah selamat buat operation dan semuanya selamat Alhamdulillah... Sekarang aku doakan semoga Odang sihat sepenuhnya & ade selera makan balek... Aku betul-betul rindukan Odang yang dulu banyak berkata-kata...




:: Comelnyer Iman Berbaju Melayu ::



:: Dihari raya budak-budaklah yang selalu menggamatkan pagi raya, tema hijau tahun ni ::


:: Akma ::


:: Aqilah ::


:: Haziq ::


:: Afiqah ::




:: Angah, Abang Ngah & Iman sedondon warna Purple ::


:: Adekku Kesayanganku Bella ::


:: Kakak Kesayanganku Angah ::


:: Kami sefamily merah menyala tahun ni ::


:: Makcik aku, Bella, Ibu & Angah ::


No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis