Aug 15, 2012

Berbuka Di Q Thai Steamboat Ampang Waterfront...

Pejam celik dah tinggal 4 hari je lagi untuk kite berpuasa... Harap kite semua dapat menunaikannyer dengan sempurna Insyaallah... Ok nak ikutkan entry berbuka puasa bersame teman-teman banyak... Tapi rase macam tak sempat aje nak update... Kalau tak sempat lepas rayerlah pulak jawabnya baru update... Macam tahun lepas aku sesame teman opis ade jugak berbuka dengan "Steamboat" di "Flaming Steamboat Danau Kota"... Tahun ni tekak masih lagi inginkan steamboat tapi agak kelainan sebab ade tambahan "BBQ"... Sekarang ni kat merata tempat ade "Steamboat + BBQ" ni, tapi atas cadangan teman-teman kite orang menuju ke "Q Thai Steamboat"... Nak ikutkan Q Thai ni ade banyak cawangan tapi yang kami terjah di "Ampang Waterfront"... Ade dalam 150 jenis makanan yang boleh korang pilih... Harga die pulak kalau yang Steamboat sahaja Dewasa 22++ & Kanak-Kanak RM12++... Bagi Steamboat + BBQ untuk Dewasa RM27 & Kanak-Kanak RM14... Tapi disini agak berlainan sebab air tidak termasuk dalam "Buffet Steamboat"... 

Bila dah banyak sangat jenis makanan tu mulalah mate melilau tak tentu arah... Nak itu nak ini... Tapi bile sumbat dalam mulut sikit je dah mula kenyang... Maklumlah Bulan Ramadhan nafsu selalu tinggi dari bulan biase hehehehe... Tapi korang kene ingat kalai didapati pembaziran pihak Restoran akan charge RM10++ bagi setiap 100g... So sile buang sifat tamak haloba lobaloba korang tu okey... Sape yang belom try cubelah datang sini, dengan harga pulak agak berpatutan...













:: Ikut Ketinggian... Nape aku tinggi sangat Huhuhuhu ::





:: Munie, Oni, Salman, Amin, Zul & Naim ::


:: Wawa, Wahida, Rozai, Amirah & Kak Intan ::


:: Lydia, Haris, Ahmad, Mia & Izzet ::


:: Izzet, Wawa, Wahidah & Emy ::

1 comment:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis