Aug 27, 2012

Gambar Raya Mengalahkan Artis...!!!

:: Faez, Azizi, Farid, Fara, Tia, Wan, Sood ::

Ini cerita raya baru-baru ni... Gambar atas ni semua membe rapat aku mase dekat Uitm... Sampai la ni kite orang berkawan, Insyaallah harap persahabatan kite orang takkan putus... Senarnya ramai lagi membe mase Uitm, tapi ade yang BZ dan ade gak yang dah kawen cume keep in touch kat FB je... Nak ikutkan kite orang ni ade "Group Whatsapp"... Name group kite orang ni memang tak kekal, bile ade je topik nak dibincangkan mulalah tukar-tukar... Tapi  name group yang latest sekarang ni "Mari Kawen2"... Dok meneka-neka senarnya sape diantara kire orang yang bakal ke jinjang pelamin dulu... Huhuhuhu aku rase macam "Fara or Faez"... Apepun kite tunggu dan lihat, mane tau aku ke dulu... Amin.... Ok dihari raya tu membe aku "Tia" dok request gambar raya memasing, yelah die jauh kat Aussie sane rs rindu ngan kawan-kawankan... Sian ko Tia... Lepas dok past gambar tetibe tercetus idea aku nak edit gambar... Skali edit sudah macam "Album Lagu Raya" dah... Aku namakan Album kite ni... "Sebatang Lemang, Seikat Ketupat", amacam tak bestkan... Aku tau dah saje je bagi tak best huahuahua.... Ape pun korang yang belajar lagi aku doakan semoga habis on time... Yang keje tu sentiasa sukses ya... Selamat Hari Raya Aidilfitri dan jugak Maaf Zahir Batin...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis