Aug 20, 2012

GCB McDonalds is Back...!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6


Orang dok post entry pasal rayer aku dok post pasal McD... Bukan ape kejadian berlaku mase last day puasa hari tu... Aku same Amirah & Rozai berbuka sekali sebagai penutup Bulan Ramadhan 2012... Kebetulan mase tu "Burger GCB" ni baru keluar, tapi dorang ni punya pelahap dah pegi dulu... Aku pun nak pelahap same, Nak tak nak aku heret dorang lagi skali... Sure dalam hati korang cakap sambil telan ayer lioq "Ehhhh dah keluar eh... Bile keluar... Tak tau pun"... Adelah yang start enjin kete pegi ke McD 24 hours haaaa pakcik tau dah... Yang kat kampung tu tercari-carilah McD tu hehehehe... Selamat Menjamu GCB okeh... Callo Betteh...


No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis