Aug 18, 2012

Iftar Di Mee Udang Mak Jah Wangsa Maju...

Sape tak kenal dengan "Mee Udang Mak Jah" ni... Halamakkkk.... Cakap aje, sure korang dah terasa terasa udang fresh di hujung bibir walaupun hanya dengan bayangan... Haaa tengok betapa hebat tak hebat Mee Udang Mak Jah ni... Walaupun tempat asal yang membuatkan Mee Udang ni pemes di "Taiping", tapi sekarang ni tak payah jauh kesana, di Wangsa Maju Kuala Lumpur pun korang boleh dapatkan... Udang die yang fresh tambahan pulak saiz besar-besar beserta gebu-gebu bantal (bantal tak boleh tido) sure buat korang ketuk meja guna garfu & sudu sebagai tanda gumbira... Hehehehe... Aku sesame teman opis sempat jugak berbuka dekat sini, tapi yang penting booking dulu... Kalau tak jangan kate udang misai udang pun korang tak akan dapat makan (orang ramai)...





:: Mee Udang Special ::


:: Nasi Goreng Biasa ::


:: Char Kuew Teow Udang Special ::


:: Teman opis dari kiri Mastura, Amirah, Wahida, Aida, Atiqah, Wawa & Rozai ::



:: Bila dah kekenyangan mulalah ambik gambar gegiler... Kalau korang pandai sape kah orang sebelah aku dalam bayang-bayang ni ::

** Makan tu makan jugak, tapi aku teringin sangat nak tau nape guna nama "Mak Jah"...? Tuan Restoran punya mak ataupun Resepi turun temurun...? Harap akan terjawab... Ape pun korang kene try...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis