Aug 17, 2012

Jom Try Aiskrim Lecka Lecka...

Sesudah berbuka di "Fullhouse" niat ati nak pegi beli "Chatime"... Tapi tetibe ternampak & terkesima dengan "Lecka Lecka" ni... Rasenya punya banyak kali pegi "Wangsa Walk" tak pernah pulak nampak, tetibe je hari tu ternampak (haaaa ade fuh sane fuh sini ehhhh... hehehe gurauan Bulan Ramadhan)... So cancel Chatime kite try Aiskrim pulak... Aku 1st time beli ni, kalau tak selalu "Tutti Frutti" je... Ok 1st korang pilih cup besar mane korang nak, then mintaklah perasa Aiskrim yang korang suke... Nak mix pun boley, tapi biarlah bersesuaian dengan perasa yang korang nak ambik tu... Macam aku hari tu dah rase macam makan "Sabun FAB"... Peberet aku "Choc Mint" tapi aku pegi mixed same "Yogart"... Hambik ko tak mo dengar cakap brader tu lagi... Huhuhu takpelah pakcik 1st time so terima dengan redha (tangan dua kat bahu sambil pandang mate keatas)... Tapi best aku dapat %%% sebab aku ade member card "Celebrity Fitness"...





:: Mari Lecka Lecka same teman ::



No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis