Aug 12, 2012

Lagi Seminggu Je, Lepas Tu Hantu Dah Terlepas...

Mungkin tajuk entry aku ni macam minta kaki ataupun macam nak meminta-minta pelempang seribu kali dari korang... Nehi nehi nehi... Kesemuanya aku takmo, tapi kalau mau bagi duit rayer, besar tapak tangan gajah aku hulurkan dan korang silelah taburkan... Wakakaka... Bukan ape sekarang dah pukul 12, tapi mate aku ni buat kejutan macam esok nak rayer... Tak ngantok pulok... Hurmmm... Tanpa segan silu merayaplah mate ke Blog-blog yang pemes... Salah satunyer "Hanis Zalikha", tetibe tersentuh dengan entry die post yang bertajukkan "Nangis"... Thanks for sharing... Seyes rase Pilu... Tersentuh... Sedih... Dengan iklan video rayer 2012 hasil karya dari "Bernas"... Tahniah...!!!

Ok berbalek pade tajuk entry aku tu, senarnya tak ade ape pun... Saje bikin gimik... Kite tidak perlu takut dengan Hantu tapi kite harus takut dengan Allah S.W.T... Ok kengkawan lagi seminggu nak rayer, harap korang semua dapat menyediakan pesiapan rayer dengan sempurna... Biar alakadar jangan alakat sudah hehehe... Salam Ramadhan...

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis