Aug 28, 2012

Oppa Gangnam Style Ramai Yang Terjebak...

Sape yang tak tau apelah "Oppa Gangnam Style"... Sure tertanya-tanya "Nak ganyang orang pun kene ade style ke...???" Huahuahua tak adelah sampai gitu, tu kalau nak masuk lokap free bolehlah... Ni senarnya salah satu dari video youtube artis dari Korea... Disebabkan lagu same video clip dorang yang sangat lucu-lucu luci, ramai plak jadi ikutan... Yang ikutan yang buat aku sangat tergelak-gelak sebab tercuit giler ati aku ni, dah macam orang geletek-geletak okey..... Meh tengok...

:: Video Asal ::
:: Video duet ::
Disebabkan ramai yang suke then dorang buat video sendiri... Tapi yang paling best yang aku tengok video mase bulan pose dari "The Clan of Cucu Tok Haroon" dengan "Fly FM Krew"... MMG STYLE KORANG....!!!

1 comment:

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis