Oct 18, 2012

Mexican Grill Wangsa Maju...

Hari tu aku same Kak Intan menuju ke Wangsa Walk mau nonton muvee... Bile dah beli tiket tu perut kelaparan, sebab lom sapedek ape-ape lagi... Dah kebosanan sangat asik makan nasi teringin pulak nak makan Western... Menujulah di belakang area Wangsa Walk ade Restoran Mexican Grill... Memang 1st time kite orang makan sini, tapi agak menghampakan sikit makanan die... Okey tu okey cuma ade kekorangan sikit... Yelah mungkin Restoran baru kan... Aku ni pulak memang peminat tegar Air Laici, tapi buah kat dalam tu hurmmm boleh kira kot huhuhuhu... Ape pun kekadang tekak ni lain-lain, korang cubalah dulu okey... Kot time tu tekak aku mood larik jauh sangat...



:: Laici = RM2.90 & Apple = RM3.50 ::


:: Mexican Steak Grill + 3 Side Dishes = RM19.90 ::



:: Mr. Sirloin Beef Steak + 3 Side Dishes = RM18.90 ::

No comments:

Post a Comment

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis