Nov 20, 2012

Kenal-Kenal Opismate Baru Di Bowling & Waku-Waku...

Aku kan dah pindah dept baru... So kebetulan pulak dorang buat Bowling & Makan dekat Midvalley... Wajiblah aku pegi untuk beramah mesra dengan kengkawan baru kan... Bowling aku mase hari tu boleh plak tetibe tinggi sikit markah, slalu tak menentu aku ni... Tapi macam-macam gelagat yang mencuit hati bile dengan dorang, dorang sangat spoting okey... Seyes sangat enjoy gelak sane sini, tapi cuma aku still tak hafal nama dorang lagi... Tak lama-lama nanti bolehlah ingat tu huhuhuhu... Tapi yang penting group aku menang huhuhuhu... Habis dari bowling kite orang menuju ke "Waku Waku" restoran jepun memang sangat sedap makanan die, tapi cuma tak puas sebab sikit... Takpe janji sangat puas ati dapat lepak ngan kenal-kenal dengan dorang... Pulak semua disponser huhuhuhu... Toceh-toceh...!!!



:: Walaupun pindah dept baru tetap ade membe Amin & Aizal sebab dorang pun kene transfer ::





:: Team aku menang okey ::




:: Beef Grilled die menyengat makan ::






2 comments:

  1. Rasanya kalau fie main bowling mesti banyak masuk dalam longkang. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fifie : huhuhu xpe janji main n enjoy btul x?

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis