Dec 18, 2012

Afamosa Safari Wonderland Seperti Di Safari Africa...

Mungkin korang semua pernah dengar mahupun nonton dikaca TV berkenaan dengan "Safari Di Africa" bukan...? Kini korang tak payah nak pergi ke Africa untuk merasai kehangatan binatang buas berdekatan dengan korang... Walaupun tak segah di Africa tapi kini di "Afamosa Safari Wonderland" boleh memberikan korang merasi pengalaman yang sangat menarik bersama binatang-bintang yang buas... Selepas bermandi-manda di "Afamosa Water Theme Park", kite orang menuju ke Safarinya pulak... Merasai dengan menaiki Van/Lori seperti kandang kita orang akan dibawak menyusul ke alam binatang-binatang... Macam-macam jenis binatang yang korang boleh tengok cara hidupan die... Tapi yang buas seperti Singa, Buaya, Harimau kenalah dorang asingkan... Kalau tak mau tutup Safari ni nanti kekurangan haiwan sebab dimakan dek binatang buas... 

Naek Van/Lori tu sangat best sebab sangat laju, mau teriak-teriak keriangan kite orang dalam tu... Tapi harus diingatkan wanita yang mengandung tak sesuai naek sebab die akan terhentak-hentak... So macam Lydia terpaksalah menunggu kite orang habis round... Masuk dalam tu memula masuk di kandang Singa, punya nak jadi "Singa Show" dalam tu boleh plak dua ekor tu beromen... Yaaaa Beromen...!!! Ahhh sudah... yang mane Mak Bapak bawak anak tu tak boleh nak buat apelah mane anak die yang tengok... Apepun sangat enjoy walaupun tak sampai 10 minit kite orang keliling situ...









:: Binatang lain tolong jangan tiru aksi ini...!!! ::






4 comments:

  1. tag awak ! http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Aisyah : trima kaseh sudi tag sayer okey

      Delete
  2. hahahahahahahahahha. part singa tu speechless! aum aum tempat terbuka. ngek betol. hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yanie : Memang ngekkkkk pun die... tempat terbuka kot... g lah dalam air huahuahua

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis