Dec 26, 2012

Jom Try "Iman Burger"...!!!

Macam mane dengan cuti krismas korang... Merayap mane-mane tak...? Ekceli aku same membe-membe nak pegi naek basikal redah hutan dekat Putrajaya... Tapi apekan daya dah sampai tutup pulak... Hentak-hentak kaki aku nanges dalam ati huhuhuhu.... 

Ok kali ni aku nak update cerita pasal anak buah aku "Muhammad Nur Iman" yang comel dah semakin membesar... Aku rase memang dah lama sangat aku tak update pasal die, yang last pun mase "Raya"... Memang kami sefamily kat Key Ell ni menanti kepulangan kakak aku sekeluarga... Rindu bangat neh... 

Kebetulan hari tu kakak aku upload gambar "Iman" dengan "Mainan Stall Burger"... Serius comel... Tergelak-gelak aku tengok gelagat iman... Iman dah boleh jadi "Jr Master Chef" ni... Dengan gaya die dah macam orang besar dah, padahal baru 1 tahun lebey... Tak salah mase pegi "Parkson Miri" Abang Ipar aku belikan, Iman pun dah macam bosan dengan mainan yang die ade sekarang... Harga dalam RM100++

Iman ni kalau nak diikutkan memang susah nak makan... Die hanya nak minum susu ajer... Tapi bila main mainan ni pandai pulak die nak suap Ibu die ngan pizza pastu cakap nyam nyam... Imannn... Imannn... Pak Lang rindu sangat ni... Cepat datang Key Ell sendiri okey huhuhuhu...














**Untunglah budak zaman sekarangkan... Sekarang semunya ade untuk dorang main... Zaman kite kecik-kecik dulu guna batu, kayu & daun untuk buat main...

5 comments:

  1. Comelnya .. Umur dia sama dengan my younger brother ! :D Mahalnya mainan tuh ! Tapi , berbaloi jugak . Kalau ada kat rumah saya , kompem saya pun join main sekali xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aina : Kalau sy pun ade mainan ni sure join iman maen skali... pasty menyakat die hehehehe

      Delete
  2. teringat kat anak aku kt umah tu waa bestnyer mainan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khalid : Permainan zaman moden katekan... untung budak skrg kan

      Delete
  3. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis