Apr 19, 2013

It's My Birth... Day...!!!

Weee hari ni weh... Hari ni hari keluarnya aku dari perut Ibu aku...! Dah 27 tahun dah aku... Walaupun orang cakap umur sekadar no tapi disudut hati kecik aku ni tetap merasakan mimpi ngeri bakal dilalui... Soalan cepu emas bila ditanya sedara mara nanti sure bab "Nak Kawin Bile...?"... Cube ubah soalan sikitlah yang sedap didengar... Kot kot macam ni "Yan Yan ko kawen nanti hantaran kite orang sponser okey..." Haaa kan sedap sikit dengar tu... Huhuhu... Ape pun Syukur Alhamdulillah Allah panjangkan usia aku, 27 tahun macam-macam pahit manis kehidupan yang aku tempuh... Pengajaran sentiasa aku ambil sebagai ikhtibar... Pada Family dan kawan-kawan thanks atas ucapan Birthday untuk aku, Yang terbaek aku doakan untuk korang semua Insyaallah... Amin... 

 P/S : Sorry Pakcik BZ dah lama x update blog...

Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

  1. eppy bornday OD..

    Allah selamatkan kamu..alah tak pe, soalan cepu mas tu mmg sentiasa ada huhu..nnt dah kawin, depa tanya pulak..bila nak ada anak..banyak nau bilanyer..

    tapi kalau nak buat nasi minyak..akak nak rasa juga hahaha..jgn lupa jemput ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. To kaki.... Sorry lambat reply... Bz dgn keje skrg in... Insyaallah kak dipanjangkan umur dipertemukan jodoh sure sy Akan Ajak okey heheheh

      Delete
  2. Hepy besday.. saya tambah follower awk..hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. FIFI tq eh sebab sudi tambahkan follower

      Delete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis