Sep 14, 2013

Seoul, Korea... Aku Datang...

Salam berhujung minggu kawan-kawan... Mungkin agak lama sudah blog aku "oditusufi" kesunyian dari cerita-cerita untuk dikongsikan... Dengan kekeringan idea dan jugak bizi dengan kerja tersegam kaku blog aku ni... Tapi Alhamdulillah dengan keizinan Allah S.W.T, planning sebelom ni menjadi untuk "Korea" dengan kawan-kawan... Aku sampai semalam 13/09/2013 dalam waktu tempatan pada pukul 3 petang... Aku dan kawan-kawan tak ambik mane-mane tour guide hanya menggunakan konsep 'redah' huhuhu barulah orang kate adventure sikitkan... Dengan info dari kawan-kawan & blog yang pernah pegi kite orang menggunakan itu sahaja... Doakan percutian kami ini berjaya ok dan aku akan kongsikan cerita dan gambar-gambar yang menarik nanti untuk korang tatapkan... Salam Seoul dari aku... Tata...

5 comments:

  1. besnyerr dapat pg korea....selamat pergi dan pulang...Bismillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Dah selamat pulang pun... Tunggu entru sy lepas ni okey...

      Delete
  2. Replies
    1. Tq so much Husna... Dah selamat sampai pun...

      Delete
  3. Salam kenal =)
    Takpe, muka pun dah macam artis korea je..anneyonghaseyo...
    Okay, nak kena khatam ni, sebab Korea ada dlm wishlist travel sy..top 3 kot..

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis