Oct 1, 2013

Daeksugung Palace...

Tempat bersejarah "Daeksugung Palace" pembukaan tirai hari ketiga kite orang di Korea... Kite orang agak bertuah sebab hari kite orang pegi hari Ahad dorang macam ade buat persembahan perarakan... So dapatlah ambik gambar-gambar dorang baju-baju tradisional dorang... Dekat luar tu sangat panas tapi bile masuk saje dalam turus terasa sangat-sangat dingin... Itu pun sebab dek pokok-pokok yang banyak ade dalam tu... Dalam ni tak ade ape pun just tunjukan macam mane keadaan didalam istana dorang... Nak masuk dalam ni kite orang kene "1,000KRW"... Masuk sini aku just banyak syok sendiri ambik gambar posing sane sini hehehehe...


Cara ke Daeksugung Palace :

-Hyehwa (Line 4) menuju ke Dongdaemun History & Culture Park (Line 4) tukar train menghala ke  City Hall (Line 2)  sampai cari exit 2
-Keluar korang jalan sikit dalam 100m




















:: Call Ibu rindu hahahaha ::

3 comments:

  1. bestnya.. jalan jalan jer keje dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak... tak selalu kekadang je hehehhee

      Delete
  2. Takde sesi potoshoot pakai baju tradisi dorang ke? muke sama dah cam korean..hehe

    ReplyDelete

Lagi-Lagi Cerita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis